Nadzienie serowe ze szpinakiem
Danie bez mięsa
Składniki |
|
| Pasta warzywna Wawrzyniec PRO z pieczarką i borowikiem szlachetnym | 80 g |
|
Mrożony szpinak |
200 g |
|
Ser Feta |
200 g |
|
Czosnek (przeciśnięty) |
50 g |
|
Olej rzepakowy TopQ |
15 g |
|
Śmietana 18% |
2 łyżki |
|
Sól, pieprz, gałka muszkatołowa |
do smaku |

Pasta warzywna Wawrzyniec PRO z pieczarką i borowikiem szlachetnym
Technika wykonania
Wymieszaj pastę warzywną Wawrzyniec PRO z sokiem i skórką z cytryny, posiekanym koperkiem i selerem naciowym. Dopraw solą i pieprzem. Przełóż nadzienie do miseczki i odstaw do lodówki na 30 minut, aby stężało.
Sprawdź podobne przepisy
