Nadzienie z pastą z suszonych pomidorów, oliwkami i Mozzarellą
Danie bez mięsa
Składniki |
|
| Pasta warzywna Wawrzyniec PRO z suszonymi pomidorami i żurawiną | 150 g |
|
Oliwki zielone lub czarne (pokrojone w plasterki) |
100 g |
|
Mozzarella (pokrojona w kostkę) |
150 g |
|
Starty Parmezan |
50 g |
|
Czosnek |
10 g |
|
Suszona bazylia |
1 łyżeczka |
| Sól, pieprz | do smaku |

Pasta warzywna Wawrzyniec PRO z suszonymi pomidorami i żurawiną
Technika wykonania
Wymieszaj pastę warzywną Wawrzyniec PRO z pokrojoną Mozzarellą, czosnkiem, suszoną bazylią, oliwkami i startym Parmezanem. Delikatnie połącz składniki, aby Mozzarella pozostała w kawałkach. W razie potrzeby dopraw solą i pieprzem. Przełóż nadzienie do miseczki i odstaw do lodówki na 30 minut, aby stężało.
Sprawdź podobne przepisy
