Pasztet wegański

Danie wegańskie
Składniki |
|
Pasta warzywna Wawrzyniec PRO z suszonymi pomidorami i żurawiną | 1000 g |
Pasta warzywna Wawrzyniec PRO hummus z pestkami dyni i słonecznika | 200 g |
Pasta warzywna Wawrzyniec PRO ze słodką cebulką i suszonymi pomidorami |
300 g |
Suszona żurawina | 100 g |
Opcjonalnie | |
Drobno posiekane orzechy włoskie | 100 g |

Pasta warzywna Wawrzyniec PRO z suszonymi pomidorami i żurawiną

Technika wykonania
Wymieszaj wszystkie pasty warzywne Wawrzyniec PRO. Przełóż masę do foremek. Piecz w temperaturze 120°C z otwartym kominem lub w piecu konwekcyjno-parowym (0% wilgotności, 130°C, 1 godzina). Wystudź i dociśnij. Podawaj z sałatami i winegretem.
Sprawdź podobne przepisy