Wrapy z łososiem wędzonym i miksem Mascarpone z pastą ze słodką cebulką i pomidorami

Czas pieczenia:
Czas przygotowania:
Poziom trudności:

Porcje:
4

Danie z rybą

Składniki

Tortille (35cm) 4 szt
Pasta warzywna Wawrzyniec PRO ze słodką cebulką i suszonymi pomidorami 200 g
Wędzony łosoś w kawałku 150 g
Mascarpone 200 g
Szczypiorek 1 pęczek
Sól, pieprz

Pasta warzywna Wawrzyniec PRO ze słodką cebulką i suszonymi pomidorami

Technika wykonania

Mascarpone wymieszaj z pastą warzywną Wawrzyniec PRO, dopraw solą i pieprzem. Szczypiorek pokrój drobno, łososia pokrój w grube paski. Każdą tortille posmaruj pastą z Mascarpone, ułóż na środku łososia i całość posyp szczypiorkiem. Zwiń tortille i pokrój na grube plastry.

    Sprawdź podobne przepisy