Nadzienie z pastą z pieczarek, kurczakiem i koperkiem

Danie z mięsem
Składniki |
|
Pasta warzywna Wawrzyniec PRO z pieczarką i borowikiem szlachetnym | 150 g |
Pierś z kurczaka |
200 g |
Cebula (drobno posiekana) |
100 g |
Olej rzepakowy TopQ |
30 ml |
Świeży koperek (posiekany) |
10 g |
Sól, pieprz, papryka słodka |
do smaku |

Pasta warzywna Wawrzyniec PRO z pieczarką i borowikiem szlachetnym

Technika wykonania
Na patelni rozgrzej olej, dodaj cebulę i smaż do zeszklenia. Dodaj pokrojoną w drobną kostkę pierś z kurczaka i podsmaż na złotawy kolor. Dodaj pastę warzywną Wawrzyniec PRO i dokładnie wymieszaj. Dopraw do smaku. Na koniec wrzuć pokrojony koperek. Przełóż nadzienie do miseczki i odstaw do lodówki na 30 minut, aby stężało.
Sprawdź podobne przepisy