Nadzienie ze szpinaku i sera Feta

Danie bez mięsa
Składniki |
|
Pasta warzywna Wawrzyniec PRO ze słodką cebulką i suszonymi pomidorami | 50 g |
Mrożony szpinak |
500 g |
Cebula (drobno posiekana) |
50 g |
Czosnek (posiekany) |
20 g (4 ząbki) |
Ser Feta |
200 g |
Olej rzepakowy TopQ |
30 g |
Sól, pieprz |
do smaku |

Pasta warzywna Wawrzyniec PRO ze słodką cebulką i suszonymi pomidorami

Technika wykonania
Rozmrożony szpinak odciśnij z nadmiaru wody. Na patelni rozgrzej olej rzepakowy. Zeszklij posiekaną cebulę i czosnek. Dodaj odciśnięty szpinak i smaż, aż odparuje reszta wody. Dopraw solą i pieprzem do smaku. Ostudź i dodaj pokruszony ser Feta.
Sprawdź podobne przepisy