Nadzienie ze szpinaku i sera Feta

Danie bez mięsa

Składniki

Pasta warzywna Wawrzyniec PRO ze słodką cebulką i suszonymi pomidorami 50 g

Mrożony szpinak

500 g

Cebula (drobno posiekana)

50 g

Czosnek (posiekany)

20 g (4 ząbki)

Ser Feta

200 g

Olej rzepakowy TopQ

30 g

Sól, pieprz 

do smaku

Pasta warzywna Wawrzyniec PRO ze słodką cebulką i suszonymi pomidorami

Technika wykonania

 

Rozmrożony szpinak odciśnij z nadmiaru wody. Na patelni rozgrzej olej rzepakowy. Zeszklij posiekaną cebulę i czosnek. Dodaj odciśnięty szpinak i smaż, aż odparuje reszta wody. Dopraw solą i pieprzem do smaku. Ostudź i dodaj pokruszony ser Feta.

Sprawdź podobne przepisy