Odkryj roślinne inspiracje

Wawrzyniec PRO to pasty warzywne o wszechstronnym zastosowaniu, które dopasujesz do swojego stylu pracy.
Sprawdź, jak łatwo możesz wzbogacić swoją ofertę – od śniadań po dania główne i wypieki:

Szakszuka

Szakszuka

Czas pieczenia:ok. 20 minutCzas przygotowania:ok. 1 godzinaPoziom trudności: -Porcje:8 Składniki Pomidor malinowy 4 szt Cebula, posiekana 1 szt Czosnek, posiekany 1 ząbek Jaja 4 szt Pasta warzywna...

Tarta grzybowa

Tarta grzybowa

Czas pieczenia:ok. 20 minutCzas przygotowania:ok. 1 godzinaPoziom trudności: -Porcje:8 Składniki Ciasto Mąka pszenna typ 720 180 g Eleplant 80 g Sól 1/2 łyżeczki Zimna woda 3 łyżki Farsz Pasta...

Pizzeryjki – mini pizze

Pizzeryjki – mini pizze

Czas pieczenia: -Czas przygotowania: -Poziom trudności: -Porcje:12 porcji, ok. 14 cm Składniki Mąka pszenna na pizzę typ 00 514 g Letnia woda 250 g Olej rzepakowy TopQ 50 g Drożdże świeże 20 g Pasta...

Muffinki z pieczarkami

Muffinki z pieczarkami

Czas pieczenia: -Czas przygotowania: -Poziom trudności: -Porcje: - Składniki Mąka pszenna 340 g Jaja 100 g Mleko 400 ml Olej rzepakowy TopQ 150 ml Pasta warzywna Wawrzyniec PRO z pieczarką...

Kulebiak z kiszoną kapustą i grzybami

Kulebiak z kiszoną kapustą i grzybami

Czas pieczenia: -Czas przygotowania: -Poziom trudności: -Porcje: - Składniki Ciasto Mąka pszenna typ 500 1000 g Ciepłe mleko 3,2% 460 g Drożdże świeże 60 g Olej rzepakowy TopQ 60 g Jaja 300 g Cukier...

Grissini

Grissini

Czas pieczenia: -Czas przygotowania: -Poziom trudności: -Porcje: - Składniki Mąka pszenna typ 750 350 g Letnia woda 180 g Sól 10 g Drożdże świeże 10 g Pasta warzywna Wawrzyniec PRO ze słodką cebulką...

Pasztecik z grzybami

Pasztecik z grzybami

Czas pieczenia: -Czas przygotowania: -Poziom trudności: -Porcje: - Składniki Ciasto Mąka pszenna typ 500 1200 g Jaja 100 g Letnia woda 300 g Sól 20 g Drożdże świeże 120 g Kwaśna gęsta śmietana 18%...

Bułki pszenne z suszonymi pomidorami

Bułki pszenne z suszonymi pomidorami

Czas pieczenia: -Czas przygotowania: -Poziom trudności: -Porcje: - Składniki Mąka pszenna typ 720 600 g Olej rzepakowy TopQ 40 g Letnia woda 300 g Sól 20 g Drożdże świeże 12 g Pasta warzywna...

Bowl w stylu greckim

Bowl w stylu greckim

Czas pieczenia: -Czas przygotowania: -Poziom trudności: -Porcje: - Składniki Sałata rzymska 30 g Ogórki gruntowe 40 g Pomidorki cherry/papryczkowe 30 g Biała rzodkiew lub np. kalarepa 40 g Ser typu...

Kanapka z serem typu Radamer i świeżym ogórkiem

Kanapka z serem typu Radamer i świeżym ogórkiem

Czas pieczenia: -Czas przygotowania: -Poziom trudności: -Porcje: - Składniki Chleb pszenno-żytni 2 kromki ok.115 g Pasta warzywna Wawrzyniec PRO z suszonymi pomidorami i żurawiną 70 g Ser Radamer 40...

Kanapka z pasztetem

Kanapka z pasztetem

Czas pieczenia: -Czas przygotowania: -Poziom trudności: -Porcje: - Składniki Chleb pszenny na zakwasie 4 kromki ok.120 g Pasta warzywna Wawrzyniec PRO ze słodką cebulką i suszonymi pomidorami 60 g...

Sprawdź ile możesz zyskać z pastami Wawrzyniec PRO

Bunge Polska sp. z o.o.
ul. Niepodległości 42
88-150 Kruszwica

HoReCa:
+48 22 463 96 44

Piekarnictwo i cukiernictwo:
+ 48 699 821 714

logo