Nadzienie mięsne z pieczarkami

Danie z mięsem
| Składniki | |
| Pasta warzywna Wawrzyniec PRO z pieczarką i borowikiem szlachetnym | 100 g | 
| Mielone mięso (wołowina lub mieszane) | 300 g | 
| Cebula | 80 g | 
| Czosnek | 10 g | 
| Olej rzepakowy TopQ | 15 g | 
| Sól, pieprz, papryka słodka, majeranek | do smaku | 

Pasta warzywna Wawrzyniec PRO z pieczarką i borowikiem szlachetnym
 
			Technika wykonania
Na patelni rozgrzej olej, dodaj drobno pokrojoną cebulę i czosnek, smaż do zeszklenia. Dodaj mięso i smaż, aż się zrumieni. Dodaj pastę warzywną Wawrzyniec PRO i mieszając podsmażaj, aż całość masy będzie jednolita i ciepła, a konsystencja zwarta. Dopraw solą, pieprzem, papryką i majerankiem. Odstaw do wystudzenia przed nadziewaniem.
Sprawdź podobne przepisy
