Nadzienie z pastą z suszonych pomidorów, oliwkami i Mozzarellą

Danie bez mięsa
| Składniki | |
| Pasta warzywna Wawrzyniec PRO z suszonymi pomidorami i żurawiną | 150 g | 
| Oliwki zielone lub czarne (pokrojone w plasterki) | 100 g | 
| Mozzarella (pokrojona w kostkę) | 150 g | 
| Starty Parmezan | 50 g | 
| Czosnek | 10 g | 
| Suszona bazylia | 1 łyżeczka | 
| Sól, pieprz | do smaku | 

Pasta warzywna Wawrzyniec PRO z suszonymi pomidorami i żurawiną
 
			Technika wykonania
Wymieszaj pastę warzywną Wawrzyniec PRO z pokrojoną Mozzarellą, czosnkiem, suszoną bazylią, oliwkami i startym Parmezanem. Delikatnie połącz składniki, aby Mozzarella pozostała w kawałkach. W razie potrzeby dopraw solą i pieprzem. Przełóż nadzienie do miseczki i odstaw do lodówki na 30 minut, aby stężało.
Sprawdź podobne przepisy
