Pasztet wegański

Danie wegańskie
| Składniki | |
| Pasta warzywna Wawrzyniec PRO z suszonymi pomidorami i żurawiną | 1000 g | 
| Pasta warzywna Wawrzyniec PRO hummus z pestkami dyni i słonecznika | 200 g | 
| Pasta warzywna Wawrzyniec PRO ze słodką cebulką i suszonymi pomidorami | 300 g | 
| Suszona żurawina | 100 g | 
| Opcjonalnie | |
| Drobno posiekane orzechy włoskie | 100 g | 

Pasta warzywna Wawrzyniec PRO z suszonymi pomidorami i żurawiną
 
			Technika wykonania
Wymieszaj wszystkie pasty warzywne Wawrzyniec PRO. Przełóż masę do foremek. Piecz w temperaturze 120°C z otwartym kominem lub w piecu konwekcyjno-parowym (0% wilgotności, 130°C, 1 godzina). Wystudź i dociśnij. Podawaj z sałatami i winegretem.
Sprawdź podobne przepisy
