Wrapy z łososiem wędzonym i miksem Mascarpone z pastą ze słodką cebulką i pomidorami
Czas pieczenia:
–
			–
Czas przygotowania:
–
			–
Poziom trudności:
–
			–
Porcje:
4

Danie z rybą
| Składniki | |
| Tortille (35cm) | 4 szt | 
| Pasta warzywna Wawrzyniec PRO ze słodką cebulką i suszonymi pomidorami | 200 g | 
| Wędzony łosoś w kawałku | 150 g | 
| Mascarpone | 200 g | 
| Szczypiorek | 1 pęczek | 
| Sól, pieprz | |

Pasta warzywna Wawrzyniec PRO ze słodką cebulką i suszonymi pomidorami
 
			Technika wykonania
Mascarpone wymieszaj z pastą warzywną Wawrzyniec PRO, dopraw solą i pieprzem. Szczypiorek pokrój drobno, łososia pokrój w grube paski. Każdą tortille posmaruj pastą z Mascarpone, ułóż na środku łososia i całość posyp szczypiorkiem. Zwiń tortille i pokrój na grube plastry.
Sprawdź podobne przepisy
