Nadzienie serowe ze szpinakiem

Danie bez mięsa
| Składniki | |
| Pasta warzywna Wawrzyniec PRO z pieczarką i borowikiem szlachetnym | 80 g | 
| Mrożony szpinak | 200 g | 
| Ser Feta | 200 g | 
| Czosnek (przeciśnięty) | 50 g | 
| Olej rzepakowy TopQ | 15 g | 
| Śmietana 18% | 2 łyżki | 
| Sól, pieprz, gałka muszkatołowa | do smaku | 

Pasta warzywna Wawrzyniec PRO z pieczarką i borowikiem szlachetnym
 
			Technika wykonania
Wymieszaj pastę warzywną Wawrzyniec PRO z sokiem i skórką z cytryny, posiekanym koperkiem i selerem naciowym. Dopraw solą i pieprzem. Przełóż nadzienie do miseczki i odstaw do lodówki na 30 minut, aby stężało.
Sprawdź podobne przepisy
