Nadzienie z pastą z pieczarek, kurczakiem i koperkiem

Danie z mięsem
| Składniki | |
| Pasta warzywna Wawrzyniec PRO z pieczarką i borowikiem szlachetnym | 150 g | 
| Pierś z kurczaka | 200 g | 
| Cebula (drobno posiekana) | 100 g | 
| Olej rzepakowy TopQ | 30 ml | 
| Świeży koperek (posiekany) | 10 g | 
| Sól, pieprz, papryka słodka | do smaku | 

Pasta warzywna Wawrzyniec PRO z pieczarką i borowikiem szlachetnym
 
			Technika wykonania
Na patelni rozgrzej olej, dodaj cebulę i smaż do zeszklenia. Dodaj pokrojoną w drobną kostkę pierś z kurczaka i podsmaż na złotawy kolor. Dodaj pastę warzywną Wawrzyniec PRO i dokładnie wymieszaj. Dopraw do smaku. Na koniec wrzuć pokrojony koperek. Przełóż nadzienie do miseczki i odstaw do lodówki na 30 minut, aby stężało.
Sprawdź podobne przepisy
