Nadzienie ze szpinaku i sera Feta
Danie bez mięsa
Składniki |
|
| Pasta warzywna Wawrzyniec PRO ze słodką cebulką i suszonymi pomidorami | 50 g |
|
Mrożony szpinak |
500 g |
|
Cebula (drobno posiekana) |
50 g |
|
Czosnek (posiekany) |
20 g (4 ząbki) |
|
Ser Feta |
200 g |
|
Olej rzepakowy TopQ |
30 g |
|
Sól, pieprz |
do smaku |

Pasta warzywna Wawrzyniec PRO ze słodką cebulką i suszonymi pomidorami
Technika wykonania
Rozmrożony szpinak odciśnij z nadmiaru wody. Na patelni rozgrzej olej rzepakowy. Zeszklij posiekaną cebulę i czosnek. Dodaj odciśnięty szpinak i smaż, aż odparuje reszta wody. Dopraw solą i pieprzem do smaku. Ostudź i dodaj pokruszony ser Feta.
Sprawdź podobne przepisy
